Blogolj!

Baj van a részeg tengerésszel

Ragnar Volarus

Mondja a népszerű dalocska. Ami most bizony hatványozottan is igaz. Merthogy súlyos testi sértés kísérlete miatt 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélt a szolnoki bíróság egy szakácsként dolgozó fiatal magyar férfit. Aki egy svájci folyami hajón bántalmazta a szintén magyar származású masszőrt és annak takarítónőként dolgozó kedvesét. 

Fotó: pxleyes.com

A három jómadár a legénység számára elkerített részen italozott a fedélzeten, amikor a régi tengerész hagyományokhoz híven, jócskán felöntöttek a garatra. Idővel emelt hangon folytatódott a társalgás, mikor a szakács felelősségre vonta a masszőrt, hogy hogyan bánik a barátnőjével. A masszőr borgőzös fejjel ezt rossz néven vette, valamiért nem érezte kompetensnek párkapcsolati problémáinak ügyében a szakácsot.

Ezért részéről befejezettnek tekintette a beszélgetést, felállt az asztaltól. Ám az élelmezésért felelős munkatárs más véleményen és jó erőben volt, felemelt egy sörpadot és megpróbálta megdobni vele a masszőrt. Ám rosszul célzott, így utána ment és ököllel vagy hússzor arcon ütötte, majd ráadásként még meg is kóstolta – elvégre szakács -, és beleharapott a kezébe.

A nő a barátja segítségére sietett, ezért a vádlottat derékon fogta és megpróbálta elhúzni, de a szakács megfordult és ekkor véletlenül a könyökével úgy orrba ütötte a nőt, hogy annak eltört az orrcsontja. Az alkohol öl, butít, és és végül mindez nagyon sokba kerül.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/63882/pics/lead_800x600.jpg
súlyos testi sértés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?