Blogolj!

Ettől lehidalsz – bunyó lett a közlekedési vitából!

Pintér M. Lajos

Az agresszív kerékpáros alaposan helybenhagyta a meglepett autóst. Persze nem biztos, hogy a bíróságon megússza egy laza ejnye-bejnyével.

Illusztráció: pixabay.com

Verekedés lett egy ártalmatlannak tűnő közlekedési kavarodásból Makó városában – a nem mindennapi esetről a police.hu számol be.

Történt, hogy egy verőfényes augusztusi délutánon egy biciklis a Szegedi utca és a Szent János tér kereszteződésében található körforgalomhoz kerekezett. Itt úgy gondolta, elsőbbsége van, melyet egy épp odaérkező autós azonban nem adott meg számára. Ezt rendkívüli módon sérelmezve odament a járműhöz, kinyitotta annak ajtaját, és a vezetőt szidalmazni kezdte, melyet ő is viszonzott. A két férfi közt dulakodás alakult ki. Ennek során a méregbe gurult gyanúsított ököllel többször megütötte az autóst, illetve több alkalommal megrúgta és ráütött a járműre.

A 24 éves férfi ellen garázdaság és könnyű testi sértés vétségének, valamint rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozás lezárultával az ügyészség előtt az akták, a vita pedig a bíróságon folytatódhat...

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/63828/pics/lead_800x600.jpg
bíróság,garázdaság,könnyű testi sértés,közlekedés,Makó,rendőrség,Ügyészség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?