Blogolj!

Elaludt a sofőrülésben

Ragnar Volarus

A kiskunmajsai rendőrök tetten érték azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint alig több mint egy hónap alatt nyolc járműből tulajdonított el értékeket. A tettenérésnél nem volt nehéz dolguk, a tolvaj éppen a kirabolt busz sofőrülésében szunyókált. 

Képünk illusztráció - Fotó: flickr

Egy buszsofőr telefonált be a Kiskunmajsai Rendőrősre 2018. október 30-án a reggeli órákban, mivel a munka felvételekor meglepetten vette észre, hogy egy ismeretlen kinyitotta az egyik autóbusz ajtaját és a sofőrülésben aludt. A helyi egyenruhások rohamléptekkel érkeztek a helyszínre, ahol elfogták a férfit, aki a gyanú szerint korábban a buszban több mint 20.000 forint készpénzt vett magához.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi 2018. szeptember 26-a óta további hét járműből – kihasználva azok nyitott állapotát – tulajdonított el értékeket. A gyanúsított készpénzt, GPS készüléket, mobiltelefonokat, szerszámgépeket és személyes okmányokat vitt magával ezen nem kívánt látogatások alkalmával. Egy alkalommal egy lakóház udvarára is bemászott, ahonnan kerékpárokat, horgászbotot és egy merítőhálót lopott el. Tehát amikor nem lopott, akkor szeretett pecázni. 

A nyomozók kihallgatását követően őrizetbe vették a 25 éves helyi férfit, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Kiskunhalasi Járásbíróság 2018. október 31-én elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

Sokszor hallottunk már olyat, hogy egy betörő, a lakásban végezve áldásos tevékenységét, a nagy izgalom közepette lepihent az ágyba aludni, vagy kirámolta a hűtőt és jóllakottan szunyókálva találtak rá. De hogy valaki a kirabolt busz sofőrülésében aludjon el? Ez valami egészen új. Lehet, hogy amatőr színész, és annyira beleélte magát a sofőr szerepébe, hogy a hosszú úton elfáradt? Most majd pihenhet.

Forrás: police.hu

Címkék: rablás
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/63258/pics/lead_800x600.jpg
rablás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?