Blogolj!

Bevodkázva lopott kisteherautót és defibrillátort

Pintér M. Lajos

Alaposan szétcsapta magát a lengyel fickó, akire a bűnözésben nincs barátság jegyében a magyar zsaruk csaptak le.

Fotó: police.hu

Dunakeszin lopott el egy tehergépkocsit és egy defibrillátort egy lengyel férfi pénteken, majd mikor egy benzinkúton megállt italt vásárolni, a rendőrök elfogták – számol be a sikeres akcióról a police.hu.

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a férfi ittas állapotban (a fotók tanúsága szerint egy üveg vodka társaságában) kötött el egy Dunakeszin lévő cég telephelyéről egy tehergépkocsit, amellyel útnak indult, majd megállt egy benzinkúton, ahol megint csak italt vásárolt, hogy ne szomjazzon.

Nem volt már beszámítható állapotban, hiszen a benzinkúton a lopott járművel bokrok közé hajtott, majd az időközben helyszínre érkező rendőrök elfogták.

A Dunakeszi Rendőrkapitányságon beismerő vallomást tett, és azt is elmondta a nyomozóknak, hogy a tehergépkocsi ellopása előtt egy parkoló mentőautóból kivett egy táskát, amit magával vitt. Később a rendőrök megállapították, hogy egy defibrillátor készülék volt ebben a táskában, a mentőautó pedig egy kft. tulajdonát képezi. A készüléket sértetlen állapotban foglalták le a nyomozók.

Arról nem szólnak a hírek, hogy mit akart kezdeni a piás polák a tehergépkocsival és a defibrillátorral, de a bíróság előtt majd erről is lesz lehetősége számot adni.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/60804/pics/lead_800x600.jpg
baleset,bíróság,bűnügy,Lopás,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?