Blogolj!

Életfogytiglant kapott a Teréz körúti robbantó


Életfogytiglani szabadságvesztésre ítélte a két rendőrt életveszélyesen megsebesítő Teréz körúti robbantás vádlottját többszörösen minősített emberölés és terrorcselekmény kísérlete miatt a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett, elsőfokú ítéletében. Továbbá a bíró 110 millió forint megtérítésére is kötelezte a vádlottat.

P. László Gergely leghamarabb 25 év letöltése után bocsátható feltételes szabadságraA vád szerint a huszonéves férfi 2016. szeptember 24-én késő este Budapesten, a Teréz körúton egy általa készített és működésbe hozott pokolgéppel életveszélyesen megsebesített két rendőrt azért, hogy megszerezze fegyvereiket. 

A rendőrök életét csak a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg. 

A fiatalember a nyomozás során beismerte a terhére rótt cselekményeket, a büntetőper első tárgyalásán azonban visszavonta beismerését, és egy idő után már nem is kívánt részt venni a tárgyalásokon. Elmeállapotát szakértő vizsgálta. 

Korábban, perbeszédében a védő felmentést, az ügyész viszont életfogytiglant kért a vádlottra minősített emberölés miatt.

Az elsőfokú ítélet kihirdetésén a vádlott nem vett részt.

(Borító: nlcafe.hu)

1
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/58326/pics/lead_800x600.jpg
bíróság,ítélet,Teréz körúti robbantó
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-09-12 14:05:56
Végre született egy normális, a köz által is elvárt ítélet, de......
Rögtön jönnek, és megszólalnak - szinte már hallom is - a liberálbolsevikok, élükön a Helsinki Bizottsággal, meg a többi eszement NGO-val:
Ki volt az a "gyalázatos bíró", aki képes volt ezt a szegény, a zaklatott, fiatal életének áldozataként tengődő szerencsétlen flótást, aki több ember (rendőr) életére tört, ilyen súlyos büntetésre kárhoztatni ?!
És ráadásul még 110 millió forint kártérítésre is kötelezte !!!!!
EZ SKANDALUM !!!! EZ AZ (I)GAZSÁGSZOLGÁLTATÁS MEGCSÚFOLÁSA !!!! EZ BORZASZTÓ !!!!!
Azonnal mentsék fel őt, ezt a "szégyenletes bírót" meg egy rövid mozdulattal, rögtön rúgják ki, citálják nemzetközi bíróság elé, büntessék meg, csukják is le stb.; stb.
Ne tessenek csodálkozni !!! A kommunistáknál (liberálbolsevikoknál) ez ma a módi, nem ?!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?