Blogolj!

Nem a drogtól, hanem a droggal repült

Ragnar Volarus

2018. augusztus 30-án 20 óra 10 perckor a Kiszombor Határrendészeti Kirendeltség munkatársa a stabil hőkamerán észlelte, hogy egy motoros siklóernyő Szerbia irányából érkezve Tiszasziget Közúti Határátkelőhely térségében leszáll egy szántóföldön. Mivel sem sárkányt, sem egyéb repülő eszközt nem nagyon vártak abból az irányból, így egy járőr a helyszínre hajtott. Ám a rend éber őrei sasszemükkel eközben tovább figyelték az égi lovast, aki a gépből kiszállt és a járművet a szántó melletti erdőbe tolta. Majd a fák közé ment, és kis idő után visszatért a géphez - írta közleményében a rendőrség. Mint később kiderült, nem csak könnyített magán. Illetve egy kicsit mégis. 

Fotó: police.hu

A férfi a kiérkező rendőrnek elmondta, hogy műszaki hiba miatt kellett kényszerleszállást végeznie, amibe bele is sérült, a lábát fájlalta, így a mentők a szegedi kórházba szállították.

De a rendőröket nem sikerült lóvá tennie, akik a helyszínt átvizsgálták, és a kábítószer-kereső kutya a motoros siklóernyő hátsó ülésén hagyott zajvédő fültokra pozitív jelzést adott. Majd a környező fák tövében ezután megtalálták az M. Zsolt által oda elrejtett táskát is, amelyben 17 csomagban 18 146 gramm kábítószergyanús növényi származékot találtak. Az elvégzett előzetes gyorsteszt alapján a táskában kannabisz volt, amelynek feketepiaci értéke megközelítőleg 36,2 millió forint.

A KR NNI munkatársai a 49 éves M. Zsoltot gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. Ettől a drogtól már senki nem fog elszállni. 

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/57843/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?