Blogolj!

Az alkohol családépítő ereje

Ragnar Volarus

Sok minden összehozza a barátokat, családokat. Leginkább egy jó közös program, amit ha megspékelünk néha egy csipetnyi alkohollal, akkor garantált a siker. Persze utóbbit csak mértékkel. Ehhez a módszerhez folyamodott egy 43 éves kecskeméti nő és 22 éves lánya. De némi hiba csúszott a képletbe. A presszó tökéletes helyszínnek bizonyult, kellemes fények, jó társaság, majd este 7 óra magasságában beütött a krach. Élményhalmozó úrihölgyeink kérték a számlát, de mivel az nem egyezett az általuk elképzelttel – értsd sokallták az összeget -, így szócsatába keveredtek a pultossal - amiből most nem idéznénk.

Képünk természetesen illusztráció

Mivel a szép szavak nem használtak, az édesanya más eszközökhöz nyúlt és ököllel arcon ütötte a pultost, majd a lányával többször megütötték és rugdosni kezdték. Az áldozatnak a lánytestvére igyekezett a segítségére, de a túlerő őt is elgyepálta.

Ám ha valamit csinálunk, az csináljuk rendesen. Mielőtt az agresszorok elhagyták volna a tetthelyet, még berúgták a bejárati ajtó üvegét és megrongálták a raktár ajtaját is, amivel közel 24 ezer forintos kárt okoztak.

A pultos nő nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, ami miatt kérte a vádlottak megbüntetését. A pultos testvére szintén könnyebben sérült, de ő nem terjesztett elő magánindítványt a bántalmazóival szemben.

A szabadlábon védekező vádlottakat a a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészség garázdaság vétségén kívül könnyű testi sértés vétségével is vádolja, és velük szemben közérdekű munka kiszabását indítványozta. A vádlottak bűnösségéről a Kecskeméti Járásbíróság fog dönteni.

Címkék: garázdaság
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/57067/pics/lead_800x600.jpg
garázdaság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?