Blogolj!

(18+) Szerető tálalva

Dorogi László

Az Egyesült Államok feltételezetten legnagyobb női sorozatgyilkosa egy balul sikerült esküvői fogadalom miatt "kényszerült rá" első gyilkosságára, majd bekattant és kinyírt még pár fickót.

Fotó: newsneednews.com

Mielőtt a történet ismertetésébe kezdenénk, mindenképpen fontos leszögeznünk, hogy gyomorforgató részletek is napvilágot láttak a bizarr és gusztustalan sztorival kapcsolatban. Bár ezeket részletezni nem fogjuk, fontos megjegyezni, hogy a nyugalom megzavarására tökéletesen alkalmas az a tett, vagy még inkább tettsorozat, amit Kelly Cochran elkövetett az Egyesült Államokban.

Történetünk hősnője - mert a negatív hős is hős - Kelly Cochran 2004-ben ment hozzá élete párjához - akkor még ezt hitte -, Jason Cochranhez Michigan államban és tulajdonképpen nem is történt semmi különös az esküvőjükön: ahogy az lenni szokott örökké tartó szerelmet ígértek egymásnak, na meg azt, hogy kitartanak egymás mellett egészségben és betegségben, csak ezt a halál el nem választ részt értették félre egy icipicit. Megfogadták ugyanis, hogy ha a házasság során bármelyikük is megcsalja a másikat, akkor nem egymáson vezetik le felgyülemlett feszültségüket, hanem az imposztor kurafin, vagy kurahölgyön: közös erővel megölik a megcsalás idegen résztvevőjét.

Tíz évig éltek boldogan és gondtalanul együtt, amikor 2014-ben Kellynek egyre nagyobb teher kezdett lenni az esküvőn tett "egészségben, betegségben" fogadalom betartása. Jason egyre több egészségügyi problémával küzdött, ő pedig egyre többször kacsingatott kapcsolatukon kívülre. Ekkor ismerkedett meg egy Chris Regan nevű pasassal, akivel egycsapásra szeretővé is avanzsáltak, csakhogy Kellynek már nem igazán derengett ekkor a tíz évvel azelőtt köttetett halálos fogadalom.

Jason viszont annál inkább emlékezett és erre kedves neje figyelmét is határozottan felhívta, így hát nem volt mit tenni, Chrisnek nem volt maradása a földi halandók között. A házaspár ízlésének viszont nem felelt meg egy egyszerű lelövés, vagy vízbe fojtás, esetleg mérgezés. Nem. Ők meg is akarták enni a "bűnöst".

Kelly egy kellemes őszi estén áthívta magához Christ, akit szerencsétlenségére orvul átejtette, mert azt találta mondani neki, hogy férje nem lesz otthon, így vacsorával és egy kis huncutkodással várja az ürességtől kongó házban. A férfinak végül ez lett élete utolsó útja, mert érkezése után nem sokkal Jason fejbelőtte egy vadászpuskával, majd a véres páros módszeresen feldarabolta egy elektromos kézifűrésszel és szemeteszsákokban szétszórták testrészeit egy közeli erdőben. De nem mindet. Néhány nappal később a Cochran házaspár grillpartit szervezett otthonában, ahol Chris Regan el nem rejtett maradványait szolgálták fel csirke, marha és disznó helyett. Hiába kutatta át a rendőrség az eltűnt férfi keresése közben a tettesek házát, bizonyítékot és használható nyomot nem találtak, így nem is emeltek vádat ellenük.

Fotó: Iron Mountain Daily News

Kellynek azonban nem hagyott nyugtot, hogy férje éles esze és jó emlékezőtehetsége miatt ki kellett iktatni örömei egyetlen forrását, így hát bosszút forralt házastársa ellen, amelyet 2016 februárjában - immáron Indianában - végre is hajtott: túllőtte Jasont heroinnal, ám mivel lassúnak találta haldoklását, még gyorsan meg is fojtotta egy kicsit, biztos, ami biztos. A mentőket ő maga hívta ki, mondván férje depressziós volt, ezért lőtte be magát és kilenc hónapig sikerült is eljátszania a gyászoló özvegy szerepét, mire gyilkosság miatt vádat emeltek ellene.

Egy halovány menekülési kísérlettel még megpróbálkozott a fekete özvegy, ám Kelly végül mindent bevallott, sőt a hatóságokat is elvezette abba az erdőbe, ahol korábban a szerető testrészeit rejtették el. A nő ellen Indiana államban férje meggyilkolása miatt, Michiganben pedig gyilkosságban való részvétel miatt emeltek vádat, amiért életfogytiglant kapott. Azóta úgy hírlik, és a nő is tett rá utalásokat: további kilenc férfi meggyilkolásában vehetett részt az Egyesült Államokban, ezzel pedig ő lehet az USA legnagyobb női sorozatgyilkosa.

S hogy mi ebből a tanulság? A húst mindig mi vigyük a grillpartira, akkor nem érhet minket meglepetés. Még akkor se, ha történetesen mi is a szomszédot tálaljuk fel vendégeinknek.

Címkék: Gyilkosság
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/57059/pics/lead_800x600.jpg
Gyilkosság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?