Blogolj!

Droglabort robbantottak Budapesten (videó)

Pintér M. Lajos

Nyolcvanmillió forint értékű kokaint foglaltak le a rendőrök a fővárosban. Nem mellesleg leleplezték egy budapesti férfi bűntanyáját, és véget vetett a működésének.

Fotó, videók: police.hu

Óriási kábítószerfogással hívták fel magukra a figyelmet a budapesti egyenruhások. A nyomozók nyolcvanmillió forint feketepiaci értékű kokainra bukkantak egy kőbányai droglaborban – közölte a police.hu.

A bűntanyát működtető 55 éves budapesti férfit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását. A nyomozás adatai szerint Sz. István gyanúsított több hónapja terjesztette a fővárosban a drogot, amelyet értékesítés előtt egy X. kerületi bérleményben kialakított laboratóriumban kevert, különféle vegyszerekkel fokozta a kokain hatását.

Az éber zsaruk kokain eladása közben érték tetten a férfit és vásárlóját, illetve házkutatást tartottak az általa bérelt kőbányai helyiségben, ahol egy jól felszerelt droglabort találtak. A helyszínen a kábítószer előállításához, préseléséhez, porciózásához használt eszközökre és vegyszerekre bukkantak a rendőrök, valamint 3200 gramm kábítószergyanús porra, amely az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint kokain.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szakértők bevonásával folytatja a nyomozást.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/56892/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,drog,kábítószer,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?