Blogolj!

Drogos britek roncsderbiztek Budapesten

Pintér M. Lajos

Kész szerencse, hogy komolyabb sérülés nélkül ért véget a három idióta közlekedési kalandja.

Fotó: police.hu

Alighanem elment az esze, de legalábbis megártott a kánikula és a kábszer annak a három brit férfinak, aki annyira bepartizott a magyar fővárosban, hogy otthon érezve magát a menetirány szerinti bal oldalon kezdett el száguldozni.

A police.hu friss híre szerint a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói kerítették kézre a trió tagjait, akik egy bérelt kocsit hajtva összeütköztek három autóval, majd angolosan távoztak: azaz segítségnyújtás nélkül, gyalogosan elhagyták a helyszínt. A 25 éves brit állampolgár és két utasa vasárnapra virradóra roncsderbizett Budapest V. kerületében, a Pesti alsó rakparton. A bal sávban három, szabályosan közlekedő járművet ütöttek tropára, összetört autójukból adataik hátrahagyása nélkül sétáltak el, mint akik jól végezték dolgukat. A balesetben ketten nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek, kész szerencse, hogy senkinek sem esett komolyabb baja.

A kiérkező zsaruk amúgy három pakett kábítószergyanús zöld növényi törmeléket is találtak a másállapotú szigetországiak verdájában. A nyomozók még aznap délután elfogták őket Budapest XIII. kerületében abban az autókölcsönzőben, ahonnan az autót bérelték, úgyhogy nem ússzák meg a felelősségre vonást.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/56653/pics/lead_800x600.jpg
baleset,Budapest,bűnügy,drog,kábítószer,közlekedés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?