Blogolj!

Hazaengedték a börtönből az alvilág bankárát

A Debreceni Ítélőtábla megszüntette a csak "Kisbandi" néven ismert, egykor az alvilág bankáraként emlegetett Lakatos András letartóztatását.

Fotó: haon.hu

Fórizs Ildikó szóvivő elmondta, a július 30-án hozott határozat szerint a vádlott a kijelölt lakását engedély nélkül nem hagyhatja el, mozgását nyomkövetővel ellenőrzik - írja az MTI.

Lakatos Andrást tavaly júliusban ítélte el hatodrendű vádlottként különösen nagy kárt okozó, bűnszervezetben, üzletszerűen, számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekményekkel elkövetett csalás bűntette miatt 5 év fegyházra, azzal a kitétellel, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

Az elsőfokú ítélet ellen az ügyészség és a védelem is fellebbezett, így került az ügy a táblabíróságra, amely most megszüntette "Kisbandi" letartóztatását.

Simon Ernő debreceni fellebbviteli főügyésznek az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint "a vádlott kiterjedt bűnözői kapcsolatai, széleskörű idegennyelv-ismerete, az Európai Unió területén és azon kívüli országokban fennálló üzleti és egyéb érdekeltségei, külföldi családi kapcsolatai változatlanul szökésének reális veszélyét jelentik", de fennáll a bűnismétlés veszélye is.

A főügyészség szerint az elektronikus nyomkövetés csökkenti a szökés veszélyét, de megakadályozására nem alkalmas. Az ügyben a másodfokú tárgyalás várhatóan októberben kezdődik a Debreceni Ítélőtáblán.

1
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/56465/pics/lead_800x600.jpg
bűnszövetség,Csalás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 1 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez 2018-08-03 14:13:51
Na, végre egy újabb liberálbolsevik indíttatású bírói döntés.
Szívünk teljes melegével annyira vártuk már, de tényleg !!!! NORMÁLIS ?!
Javaslom, hogy ennek a gazembernek - ahogyan korábban a többi csirkefogónak - is adjanak többmilliós kártérítést, arra hivatkozva, hogy rettentően megviselte a lelki világát a börtönben tapasztalható zord környezet.
Ráadásul a cellában nem volt még jakuzzi sem, ami egészen egyszerűen felháborító !!!!!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?