Blogolj!

Ezúttal Solymáron támadták meg a buszvezetőt

Ragnar Volarus

Az elmúlt időszak eseményei alapján már a buszvezetők is kérhetnének lassan veszélyességi pótlékot. Ezúttal két, a nyári szünidőt élvező taknyos bántalmazta a sofőrt. 

Képünk illusztráció - Fotó: cbc.ca

A nyomozás adatai szerint a 16 éves pilisvörösvári és a 15 éves solymári fiúk 2018. július 11-én késő este egy solymári buszmegállóban felszálltak egy menetrend szerint közlekedő autóbuszra. Ezek után a két rettentően szépreményű fiatal utas a jármű ajtaját kitámasztotta, ami így nem tudott bezáródni, a sofőrt pedig egyúttal bántalmazással fenyegették. A szóbeli megfélemlítést követően a 16 éves fiú ököllel arcon ütötte a buszvezetőt, majd a járműről társával együtt leszálltak. Ezután újra megpróbáltak felszállni a buszra, azonban a sofőr időközben bezárta a jármű ajtajait, így a fiúk kénytelen kelletlen elhagyták a helyszínt. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

A budaörsi rendőrök adatgyűjtést követően gyorsan azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. A 15 éves solymári fiút 2018. július 19-én, társát pedig 2018. július 23-án hallgatták ki gyanúsítottként az üggyel összefüggésben. Ellenük a további eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Nem magában füstölgött a zuglói késelő

Egy férfi rágyújtott a trolibuszon Zuglóban, mire a sofőr megkérte, hogy szálljon le. Ez nem igazán tetszett a szabályszegőnek, ezért kést rántott és megvágta a sofőrt. Késsel támadt egy trolibuszvezetőre egy budapesti férfi Zuglóban, miután XIV. kerületben, az Olof Palme sétány és a Zichy Mihály út kereszteződésében lévő megállóban szóváltásba keveredtek.

Címkék: Bántalmazás
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/56056/pics/lead_800x600.jpg
Bántalmazás
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?