Blogolj!

Rossz vége lett a politikai vitának

Ragnar Volarus

Az eset még 2017-ben történt Budapesten, a Budapesti V. és XIII. kerületi ügyészség pedig most vádat emelt a taxisofőr ellen, aki paprikaspray-vel fújta le az egyik utasát - közölte a fővárosi főügyészhelyettes hétfőn az MTI-vel.

De mégis miért? Elvégre nem ez a megszokott eljárásrend taxizás közben. Fürcht Pál a közleményben azt írta, a sértett 2017. november 15-én délelőtt a XIII. kerületben, a Róbert Károly körúton szállt be a vádlott vezette taxiba. Az út során beszélgetni kezdtek, de eltérő politikai nézeteik miatt szóváltás alakult ki közöttük, ezért a sértett egy piros lámpánál kiszállt az autóból. A vádirat szerint a sofőr ekkor lehúzta a vezető oldali ablakot, és amikor a férfi odahajolt az ablakhoz, a kezében lévő paprikaspray-vel arcon fújta a sértettet. A férfi könnyű sérüléseket szenvedett, a könnyutai tartósan begyulladtak.

A Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség a sofőr ellen garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat, valamint pénzbüntetés kiszabását indítványozta - olvasható a közleményben.

Címkék: közlekedés
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/56006/pics/lead_800x600.jpg
közlekedés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?