Blogolj!

Vigyázzon, pofátlanul lopnak a Balaton-parton!

Pintér M. Lajos

Nem lehet elég óvatosnak lenni: egyre szaporodnak a tahó tolvajlások a vízparton, a szemét szarkák az őrizetlenül hagyott értékekre szakosodtak. Jó, ha tudja: a törölköző nem értékmegőrző!

Fotó: illusztráció

A police.hu friss híre szerint hétfőn egy siófoki női hölgyre csaptak le a zsaruk, és gyanúsítottként már ki is hallgatták a Balaton-part rémét.

Egy baráti társaság az egyik szórakozóhely melletti partszakaszon fürdeni indult, miközben őrizetlenül hagyták értékeiket. A sértett már a vízből felfigyelt rá, hogy a parton ruhájuk mellett egy oda nem illő, ismeretlen matróna ücsörög, majd a habok közül előmászva még nagyobb lett a megdöbbenése: észrevette, hogy tárcájából hiányzik a készpénze. Az ismeretlen személyt ezt követően kérdőre vonta, aki előbb tagadta, hogy ő vette volna el lóvét, azonban a többszöri felszólítást követően végül jobbnak látta átadni az ellopott értéket, majd megpróbált kereket oldani. Az időközben kiérkező egyenruhások azonban villámgyorsan kézre kerítették.

Itt a jó idő, kitört a strandszezon, ennek következtében sajnos a lopások is sokasodnak a vízpartokon.

A rendőrség figyelmeztet: a strandoláshoz nem feltétlenül szükséges használati tárgyakat, bankkártyát, iratokat érdemes otthon hagyni, csak annyi készpénzt vigyünk magunkkal, amennyi feltétlenül indokolt, a mobiltelefont, fényképezőgépet, kamerát, gépkocsikulcsot pedig ne hagyjuk őrizetlenül, érdemes használni az értékmegőrzőket!

A törölköző nem értékmegőrző – hangzik a zsandárok leghasznosabb és legtanulságosabb intése!

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/55727/pics/lead_800x600.jpg
Balaton,bűnügy,Lopás,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?