Blogolj!

Visszapillantóval bokszolt a győri keményfiú

Pintér M. Lajos

A fülledt nyár forró hétvégéin villámgyorsan forralja az agyvizet egy-egy „közlekedési szituáció”. Vezessünk óvatosan, és tartsunk szárazon a Xanaxot!

Fotó: police.hu

Autót használt bokszzsáknak egy 42 esztendős győri keménylegény, aki ellen a helyi zsandárok garázdaság megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást a police.hu friss, ropogós híre szerint.

Az egyenruhások szombat délután, a legmelegebb órákban kapták a fülest, mármint a bejelentést arról, hogy egy tag az 1-es számú és a 85-ös számú főutak kereszteződésénél ölre ment egy gépkocsival.

A sértett – természetesen az érintett gépjármű sofőrje forog szóban, nem a négykerekű! – elárulta, hogy – „egy közöttük korábban lezajlott közlekedési szituáció miatt” – amikor a piros lámpánál megálltak, a kelleténél idegesebb „kolléga” odarontott autójához, és megpróbálta azt kinyitni. Miután nem járt sikerrel, ököllel megkísérelte betörni a vezető oldali ajtó szélvédőjét, aztán leütötte a visszapillantó tükröt, de még ez sem volt elég, egy jól irányzott csapottal az ajtó lemezét is behorpasztotta.

A bombajó bokszoló a Győri Rendőrkapitányságon adhatott magyarázatot tettéről.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/55625/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Erőszak,garázdaság,közlekedés,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?