Blogolj!

Nem éri meg szórakozni a rendszámokkal!

Pintér M. Lajos

A béna barkácsolókat a végén úgyis megrendszabályozzák a rend éber őrei.

Fotó: police.hu

A tilosban járt egy pécsi és egy molványi úriember, akik valószínűleg már bánják gyarlóságukat, hiszen a bíróság előtt adhatnak magyarázatot cselszövésükkel kapcsolatban. A csalárd autósok megpróbáltak túljárni az egyenruhások eszén, de – képletesen szóval – csak a hosszú hajig jutottak. Talán korábban kellett volna kelniük!

A police.hu beszámolója szerint a 33 esztendős pécsi fószert a helyi kapitányság járőrei igazoltatták, és rögvest kiszúrták, hogy egy másik személygépkocsi forgalmi rendszámával nyomul az istenadta. A férfi a bűncselekmény elkövetését azzal takargatta, hogy a külföldről behozott verdát még nem vitte el műszaki vizsgára, de addig is közlekedni akart vele, ezért rászerelte a felesége autójának a rendszámtábláit. No, ezzel persze nem hatotta meg a zsarukat.

Ugyancsak kénytelen volt beismerni tettét 19 éves molványi kollégája, aki Szigetváron akadt fenn a rendőrségi rostán. A megalapozott gyanú szerint az apja gépkocsijára kiadott rendszámtáblát biggyesztette saját autójára, így indult útnak. Ő is jobban járt volna, ha nem barkácsolgat.

A páratlan páros egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt izzadhat majd a bíróságon.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/54595/pics/lead_800x600.jpg
bíróság,bűnügy,közlekedés,rendőrség,Ügyészség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?