Blogolj!

Drágán megfizetnek az olcsó szépülésért

Pintér M. Lajos

A belvárosi szimatok kiszagolták a szarkákat és az orgazdákat, majd seperc alatt felszámolták a budapesti bűnbarlangot.

Fotó: police.hu

Lehet, hogy jó boltnak tűnt a munkahelyi raktár kirámolása, de itt a vége, és pont.

A szépséges főváros belvárosának rettenthetetlen rendőrei két hölgyeményre lettek figyelmesek, akik cseppecskét pofátlanul arra vetemedtek, hogy megdézsmálják a tartalékot. A csalhatatlan üzleti vénával megáldott női páros, a 40 éves budapesti V. Mártonné és a 41 éves szintén budapesti S. Katalin kozmetikai termékeket gyűjtött be a munkahelyén, hogy aztán ravasz fondorlattal újbudai és zuglói szépségszalonokban értékesítse a zsákmányt.

A police.hu híre szerint a kozmetikai cikkeket forgalmazó cég ferencvárosi raktárából félmillió forint értékben emeltek el ilyen-olyan kencéket. A cucc egy részét lakásukban tárolták, a másik részét a csomagolóhelyiségben rejtették el. Az elkövetők az ellopott cikkeket két újbudai és egy zuglói szépségszalonban értékesítették.

Az V. kerületi Rendőrkapitányság egyenruhásai azonban kiszagolták a messziről bűzlő bizniszt, és a nyomozók összehangolt akció keretében kerítették kézre a társtetteseket, valamint további három rosszleányt, akik a lopott termékeket megvásárolták. Az asszonyok lakásaiban, járgányukban és a cég csomagolóhelyiségében több száz kozmetikai terméket nyálaztak át a foglalók.

A bilinccsel megérintett érintetteknek minden valószínűség szerint bűnszövetségben elkövetett lopás, illetőleg orgazdaság miatt kell majd bűnhődniük.

Akit érdekel a zsákmány, a videón megcsodálhatja!

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/54599/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,bűnszövetség,bűnügy,Lopás,orgazdaság,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?