Blogolj!

Elbóbiskolt a tetthelyen az év lúzere!

Pintér M. Lajos

A fővárosi Mekk Elek kirámolta a kócerájt, majd mint aki jól végezte dolgát: szundított egyet az üres kecóban. Ez lett a veszte.

Fotó: pixabay.com

Ilyen nincs, és mégis van! Bűncselekménye helyszínén szundított édesdeden a fővárosi férfi, akit a rend éber őrei vertek fel mély álmából, majd vertek vasba – derül ki a police.hu friss híréből.

Erre figyeljetek! B. Elek – ez nem mese! – budapesti betörő Mekk Elek egy II. kerületi üresnek tűnő házat nézett ki magának. Ha már kinézte, fel is törte: visszajáró lélekként több mint egy hét alatt minden mozdítható tárgyat meglovasított. Megpattintotta a festményeket, a kristálycsillárt, táskájába tömött antik faliórát, de még a paplant és az ágyneműhuzatokat sem hagyta a kégliben porosodni.

Aztán mint aki jól végezte dolgát, nyugovóra tért második otthonában.

Pechjére betoppant a tulaj a leendő albérlőkkel. Nem tudni, a felettébb gyanús sivárság szúrta-e ki előbb a szemét, vagy heves horkolás ütötte-e meg a fülét, mindenesetre a bátor bérlőjelöltekkel az emeletre emelkedett, ahol egy kanapén Elekre leltek.

A tárgyszerűen tárcsázott kerületi kopók tüstént a tetthelyen teremtek, megébresztették, aztán a rácsok mögé kísérték a kába mestertolvajt. B. Elek lopás gyanúsítottjaként magyarázkodhat, miután kialudta magát.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/54242/pics/lead_800x600.png
betörés,Budapest,bűnügy,rablás,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?