Blogolj!

Vásárhelyi aszfaltcsalót keres a rendőrség

A lakosság segítségét kéri a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy férfi azonosításában, aki egy helybelitől pénzt csalt ki azzal az ígérettel, hogy leaszfaltozza a háza előtti részt.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság csalás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A férfi május 11-én 15 és 17 óra között megegyezett a sértettel, hogy Vásárhelyen, a Könyves utcai háza előtti részt leaszfaltozza. A munkáért cserébe a gyanúsított 140 ezer forint előleget kért, amit meg is kapott, de a munkát nem végezte el.

A csalás áldozata a feltételezett elkövetőről a helyszínen fotót készített. A férfi 45-50 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, haja fekete, testalkata átlagos.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon (6800 Hódmezővásárhely, Lázár u. 6-8.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/53796/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Csalás,Hódmezővásárhely,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?