Blogolj!

Pezsgősüveggel gyilkoltak egy ásotthalmi tanyán

Annak az ásotthalmi férfinak az előzetes letartóztatását kezdeményezi a Csongrád Megyei Főügyészség, aki június 1-ére virradóra úgy összeverte szállásadóját, hogy az belehalt sérüléseibe.

Mint arról már beszámoltunk, június első napjaiban egy brutális gyilkosság híre döbbentette meg Ásotthalom lakóit. Az ott élő 37 éves Gy. László 52 éves lakótársát ölte meg. Az ügy részleteire mára derültek ki.

A gyilkossággal gyanúsított férfi közös italozást követően az ásotthalmi tanyán az ágyában fekvő szállásadóját egy pezsgős üveggel többször, közepes erővel fejtetőn ütötte. Ennek következtében a sértett koponyája betört, az agya zúzódott, vérzéses folyamat indult el, mellyel összefüggésben légzési elégtelenség is kialakult. A sértett a gyanúsított által elkövetett bántalmazás következtében kialakult sérülések miatt a helyszínen életét vesztette.

A halált okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint a bűnismétlés veszélye miatt tett indítványt a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírójának a gyanúsított előzetes letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére. A bűnismétlés veszélyét a főügyészség arra figyelemmel is fennállni látja, hogy alig több mint egy hónappal a bűncselekmény elkövetését megelőzően a gyanúsítottat nem jogerősen végrehajtandó szabadságvesztésre ítélték.

Az ügyben a nyomozást a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja a Csongrád Megyei Főügyészség felügyelete mellett.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/53724/pics/lead_800x600.jpg
Ásotthalom,bűnügy,Gyilkosság,rendőrség,Ügyészség,verekedés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?