Blogolj!

Tíz percig örülhetett zsákmányának a gátlástalan tolvaj

Pintér M. Lajos

Ez már minden határon túlmegy! Volt pofája meglopni egy kisbabájával sétáló anyukát! Ezer szerencse, hogy a villámkezű zsaruk rögvest lefülelték a suttyót.

Fotó: illusztráció

Úgy tűnik, a kisstílű bűnözők a legalávalóbb szemétségektől sem riadnak vissza. A police.hu friss híre szerint csütörtökön Budapesten egy kisbabájával sétáló anyukát támadott meg egy gátlástalan alak, ám hamarosan minden jóra fordult, azaz a végén a jófiúk győztek!

Történt, hogy a XVI. kerületben, a Muzsika utcában a kismamához lépett egy férfi, kilopta a zsebéből a telefonját, és elfutott. A budapesti nő 13 óra 55 perckor tett bejelentést a rendőrségre, a tettre kész cinkotai rendőrök pedig példátlan (pontosabban: példás!) sebességgel intézkedtek. A személyleírás alapján a XVI. kerületben, a Csitári utcában már tíz percen belül azonosították az elkövetőt, akit elfogtak, és előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra.

A 19 éves T. Balázs tehát nem sok telefonhívást tudott lebonyolítani a zsákmányolt készüléken, ennyi idő talán még arra sem volt számára elég, hogy átböngéssze a választható játékok listáját. Lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le vele szemben az eljárást.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/53465/pics/lead_800x600.jpg
Budapest,bűnügy,Lopás,mobiltelefon,rendőrség,telefon
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?