Blogolj!

Narkókertészeket tartóztattak le a szegedi rendőrök

Eljárást indított a Szegedi Rendőrkapitányság három férfival és egy nővel szemben kábítószer birtoklása miatt. Egyikük a lakóhelyén termesztette is a növényt.

A 19 éves lány és 28 éves élettársa tanyáján május 30-án tartottak házkutatást a szegedi nyomozók. Az udvarban, egy vödörben, valamint a virágok közé ültetve összesen 13 tő gondozott kendernövényt találtak a rendőrök. A fiatalokat előállították és gyanúsítottként kihallgatták, melynek során beismerő vallomást tettek.

A lány elmondta, hogy ő a termesztésben nem vett részt. Párja viszont bevallotta, hogy ő töltötte be a kertész szerepét, de minden próbálkozása ellenére palántái nem nőttek nagyobbra, mint 15-20 centiméter, abból fogyasztani nem tudtak. A házkutatás során a rendőrök egy jegyzetfüzetet is lefoglaltak, ami részletes leírást tartalmazott a növényről és a kendertermesztésről is.

A nyomozás során bebizonyosodott, hogy a füvet, amit a pár egyébként fogyasztott, két üllési férfitól vásárolták. A nyomozók őket is előállították, míg lakóhelyüket átkutatva, zacskókba csomagolva, kábítószergyanús növényi törmeléket, krémet és kendermagokat találtak, illetve foglaltak le. Valamennyi gyanúsítottal szemben a kábítószergyorsteszt pozitívan reagált. A feltételezett elkövetőkkel szemben kábítószer birtoklása miatt indult eljárás.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/53379/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,drog,kábítószer,rendőrség,Szeged,Szegedi Rendőrkapitányság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?