Blogolj!

A kulcsa és a bicskája is beletört a kocsilopásba

Pintér M. Lajos

Irgalmatlan sebességgel csíptek el a szigetszentmiklósi zsaruk egy szerencsétlenkedő autótolvajt.

A bűnjel. Fotó: police.hu

A kulcsa és a bicskája is beletört a kocsilopásba a 25 esztendős B. Kálmánnak. A budapesti „úriember” a nyomozás jelenlegi adatai szerint május 27-én 1 óra 30 perc körül Szigetszentmiklóson, a Szent Miklós úton nézett ki magának egy ott parkoló személygépkocsit, melyet megpróbált eltulajdonítani.

A police.hu-n olvasható beszámoló szerint azt a módszert alkalmazta, hogy az autó résnyire lehúzott oldalsó ablakát testi erővel (értsd: izomaggyal) lenyomta. Miután jól végezte dolgát, az utastérben talált egy indítókulcsot, mellyel azon nyomban megpróbálta megmozgatni a négykerekűt. Balszerencséjére – a tulaj szerencséjére – viszont a kulcs egy másik járműhöz passzolt, ennek megfelelően némi erőltetést követően el is tört. B. Kálmán pedig iszkolhatott a helyszínről, mert közben megérkezett a gépkocsi gazdája, aki megzavarta tettében. Nem is hajkurászta a gazfickót, hanem azonnal tárcsázta a zsarukat.

A bejelentés nyomán a szigetszentmiklósi egyenruhás egységek egy órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit a helyszín közelében el is fogtak. A 25 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

B. Kálmán ellen lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik a nyomozás.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/53245/pics/lead_800x600.jpg
autólopás,bűnügy,Lopás,rablás,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?