Blogolj!

Kettős gyilkosság gyanúsítottjait fogták el Hódmezővásárhelyen


Megölte szüleit egy helybeli nő és élettársa Hódmezővásárhelyen. A rendőrök a feltételezett elkövetőket egy órán belül elfogták, majd őrizetbe vették – hangzott el a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtótájékoztatóján.

A tájékoztatón – amit május 26-án Piros Attila dandártábornok, megyei főkapitány, Rádi Norbert ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes és Harkai István alezredes, Hódmezővásárhely rendőrkapitánya tartott – elmondták: egy hódmezővásárhelyi tűzesetről érkezett bejelentés 25-én hajnalban. A kiérkező tűzoltók két holttestet találtak az ingatlanban.

A megalapozott gyanú szerint az áldozatokkal lányuk és annak élettársa végzett még a tűzesetet megelőzően. Őket a rendőrök a bejelentéstől számított egy órán belül elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták. Itt kiderült, a nő 87 éves apjának és 78 éves, mozgássérült anyjának nem tetszett, hogy a lányuk egy többszörösen börtönviselt férfit költöztetett be a közös ház melléképületébe, akivel aztán együtt italoztak. Vita vitát követett, ezért csütörtök este az áldozatok 47 éves lánya és 53 éves barátja döntött: végez a szülőkkel, majd felgyújtják a házat, azt a látszatot keltve, hogy az idős pár a lángokban lelte halálát.

A gyanúsítottak ellen több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon. A nyomozók mindkettőjüket vették, és szombat délutánra a Szegedi Törvényszék elrendelte előzetes letartóztatásukat is.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/53191/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Gyilkosság,Hódmezővásárhely,rendőrség,Szegedi Törvényszék
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?