Blogolj!

Kocsipadló alá rejtette a 27 kiló kábítószert a szerb narkócsempész

Vádat emelt a Csongrád Megyei Főügyészség azzal a szerb férfival szemben, aki 27 kiló marihuánát próbált tavaly nyáron Magyarországra csempészni.

Fotó: illusztráció

A vádirat szerint a férfi tavaly augusztusban átalakította a személyautóját úgy, hogy az utastérben levő ülések alatt a lábtér padlózatát megemelte, így egy közel 77 liter űrtartalmú rejtekhelyet hozott létre. Ezután a vádlott 2017. augusztus 14-án Szerbiából Koszovóba utazott, ahol ismeretlenül maradt társai a gépkocsiban 29 csomag marihuánát rejtettek el az üregbe.

A férfi másnap délelőtt jelentkezett belépésre Szerbiából Magyarország területére a röszkei autópálya határátkelőhelyen az általa vezetett gépkocsival. A tételes vizsgálat során a vámosok felfedezték a duplázott padlólemezt, és az alatta elrejtett 29 csomag, összesen 27 kiló kannabiszt tartalmazó növényi törmeléket. Ennek mennyisége meghaladta a különösen jelentős mennyiség alsó határát, annak közel kétszerese.

Ezért a Csongrád Megyei Főügyészség a vádlottat különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklásának bűntettével vádolja. A vádemeléskor előzetes letartóztatásban levő vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/52989/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Csempészet,drog,kábítószer,NAV,rendőrség,Ügyészség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?