Blogolj!

Beismerő vallomást tett a sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottja

A nyolcéves gyerek eltűnését még pénteken jelentette be édesapja, a kislányt szombaton holtan találták meg Királyszentistván közelében. A gyanúsított hétfőn beismerő vallomást tett.

A gyanúsított egy 16 éves hajmáskéri, aki „hirtelen érzelmi döntéssel” indokolta tettét.

A Veol.hu beszámolója szerint előzetes letartóztatásba helyezte a Veszprémi Törvényszék a fiút, akit a május 18-án eltűnt 8 éves sólyi kislány megölésével gyanúsítanak. A fiatalember 30 napra került előzetes letartóztatásba. A döntést a bíróság azzal indokolta: reális a veszélye annak, hogy a gyanúsított megszökne vagy elrejtőzne, illetve a bizonyítást tanúk befolyásolásával megnehezítené. 

Gyerekgyilkosság miatt nyomoznak Veszprém megyében

Nyolcéves kislány holttestét találták meg szombat hajnalban a Veszprém megyei Királyszentistván közelében, a rendőrség emberölés miatt nyomoz - olvasható a police.hu-n. A kislány eltűnését édesapja jelentette be péntek este 21.41-kor a rendőrségen. A hatóságok azonnal megkezdték a kutatást, a sólyi kislány holttestét szombat hajnalban 2.33-kor találták meg a Veszprém megyei Királyszentistván közelében.

A gyanúsított ismerte a kislányt, illetve az ő lakóhelyén, Hajmáskéren tanul az eltűnt lány 13 éves testvére is. Pénteken a gyanúsított fiú elment a testvérpárhoz, de ezúttal a nagyobbik fiú nélkül, csak a kislány ment le vele a focipályára, erről szólt az apjának is. Aki fél órával azután kezdte el keresni a lányt, miután a testvér sem találta őket a focipályánál. Két órával később értesítették a rendőrséget. Ezután kezdett kutatásba a falu is, és találtak rá a véres ruhákra Sédnél.

(borító: police.hu)

Címkék: Gyilkosság
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/52938/pics/lead_800x600.jpg
Gyilkosság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?