Blogolj!

Bajonettel gyilkoltak Zabaron – őrizetben a tettes

Kevesebb mint egy nap alatt elfogtak a rendőrök egy 23 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy az utcán ölt meg egy 28 éves férfit a Nógrád megyei Zabaron.

Fotók: police.hu

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott, szombaton hajnalban érkezett bejelentés a bűncselekményről a főkapitányságra. A helyszíni szemlével megindult a nyomozás, és a rendőrök a forrónyomos intézkedések eredményeként gyorsan beazonosítottak és már el is fogtak egy 23 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy az utcán ölt meg egy 28 éves férfit Zabaron – írja az MTI.

A police.hu-n olvasható friss tájékoztatás szerint a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves domaházai lakos Zabaron az utcán hangos szóváltás után bajonettel bántalmazta a 28 éves sértettet, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök az elfogott 23 éves férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/52842/pics/lead_800x600.png
bűnügy,Gyilkosság,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?