Blogolj!

A szószátyár betörő esete 21 kifosztott pavilonnal

Egy telephely irodaépületébe tört be két helybéli férfi Szegeden, ahonnan készpénzt loptak el. Egyikőjük kihallgatása során további 21 pavilon feltörését is elismerte.

A két férfi május 16-án hajnalban mászott át a telephely kerítésén, majd befeszítette az épület ablakát. Az egyik irodahelyiségből két pénzkazettát vittek el, a benne levő készpénzzel.

A bejelentést követően, rövid időn belül a kiérkező rendőrök lefoglalták a helyszínen működő biztonsági kamera felvételeit, amely alapján azonosították a feltételezett elkövetőket. A férfiakat nem sokkal később elfogták, majd gyanúsítottként kihallgatták, amely során beismerő vallomást tettek. Tőlük az ellopott összeget lefoglalták, majd visszaadták azt a tulajdonosnak.

Ekkor jött csak az igazi meglepetés. Az egyik betörő nem tudott lakatot tenni a szájára, és arra is válaszolt, amire a rendőrök korábban talán rá sem akartak kérdezni. Így aztán elmondta, hogy a város egyik piacának 21 pavilonjába is betörtek idén márciusban, ahonnan szintén készpénzt vittek el.

A betörők ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/52741/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Lopás,rendőrség,Szeged,Szegedi Rendőrkapitányság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?