Blogolj!

Kábító a buli az Erzsébetvárosban

Ragnar Volarus

Megpörgette az estét az Erzsébetvárosban egy tucatnyi fiatal, ám végül a rendőrségen kellett befejezzék a "szórakozást".

Merthogy az erzsébetvárosi nyomozók a társszervekkel együttműködve 2018. május 12-én hajnalban a VII. kerületben, egy Akácfa utcai szórakozóhelyen tartottak akciót, ugyanis információt kaptak arról, hogy ott kábítószert fogyasztanak, illetve ami ennél is rosszabb, terjesztenek. Az akcióban az erzsébetvárosi rendőrökön kívül részt vettek a BRFK V., VI. és VIII. kerületi Rendőrkapitányság, a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály, a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói, valamint a Készenléti Rendőrség munkatársai is.

A szórakozóhelyen a rendőrök házkutatást tartottak, ahol kábítószer fogyasztáshoz kapcsolódó tárgyakat találtak és foglaltak le, végül 12 főt előállítottak a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitányság az előállított személyekkel szemben kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást. Így a bódító buliból kiábrándító buli vált.

Forrás: police.hu

Címkék: bűnügy, drog
https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/52548/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,drog
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?