Blogolj!

Kád alá rejtette a lopott aranyakat a csanádpalotai betörő

Egy nap alatt elfogták a rendőrök azt a csanádpalotai férfit, aki szegedi lakásból lopott arany ékszereket, karórákat és pólókat.

A 36 éves férfi május 3-án éjszaka felmászott a ház előtti állványzatra, majd onnan a nyitott ablakon keresztül jutott be a lakásba. A helyiségek átkutatását követően gyűrűkkel, medálokkal, nyakláncokkal, fülbevalókkal, karórákkal és pólókkal távozott.
A rendőrök a bejelentéstől számított 24 órán belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét. Elfogása után a lopott vagyontárgyakat lefoglalták. A betörő az ékszereket otthon, a fürdőszobában, a kád alá rejtette el, majd kihallgatásán beismerő vallomást tett. A gyanú szerint csaknem két hónappal korábban egy irodahelyiséget is átkutatott, azonban akkor zsákmány nélkül távozott.

Ellene nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/52300/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Lopás,rablás,rendőrség,Szeged,Szegedi Rendőrkapitányság
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?