Blogolj!

A nagy pofonok márciusa Csongrád megyében

Két verekedős ügyben is vádemelést javasolnak a Csongrád megyei rendőrök. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság nyomozói egy mindszenti férfival szemben, aki édesanyja élettársát bántalmazta, a szegediek egy elmaradt kávé miatt támadó diákot ügyét vizsgálták ki.

Fotó: pixabay.com

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves mindszenti férfi március 8-án 21 óra körül Mindszenten sétált, és eljutott a házig, ahol az anyja és annak élettársa él. Mivel hangos vitát hallott, bemászott a kerítésen és berontott a házba, ahol az asszony és párja veszekedtek.

A gyanúsított mindenféle előzmény és szóváltás nélkül az élettársra támadt, akit többször ököllel arcon ütött, majd a földre eső sértettet többször megrúgta. A férfi a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett. A gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Ekkor a bűncselekmény elkövetését beismerte. Vele szemben súlyos testi sértés miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték.

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói is vádemelést javasolnak, de ők egy szegedi egy diákot szeretnének a vádlottak padján látni, aki osztálytársának súlyos sérülést okozott. A fiú idén március 7-én 10 óra 30 perckor ütötte meg iskolatársát, mert az nem hívta meg őt kávéra. A sértett súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett. A fiúval szemben súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és az iratokat vádemelési javaslattal mindkét ügyben az ügyészségnek továbbították.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/51297/pics/lead_800x600.jpg
bíróság,bűnügy,Hódmezővásárhely,rendőrség,Szeged,Ügyészség,verekedés
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?