Blogolj!

Kiszúrta rabtársa szemét a csillagos fegyenc

Vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség azzal a jogerősen elítélt férfivel szemben, aki tavaly májusban szúrta szemen rabtársát a szegedi büntetés-végrehajtási intézetben.

A vádirat szerint a férfi 2017. május 24-én a délután zárkájában tartózkodott, amikor a sértett a cellaajtón levő nyitott betekintő nyíláson benézett. A nyíláson keresztül beszéltek egymással, amikor a vádlott a zárkában levő műanyaggal bevont, fémből készült felmosó-nyéllel a nyíláson keresztül a sértettet szemen szúrta. A szúrástól a sértett bal szeme olyan súlyosan megsérült, hogy a szemgolyót el kellett távolítani. A sérülés mintegy egy hónapon belül gyógyult úgy, hogy a szem elvesztése, illetőleg műtéti eltávolítása maradandó fogyatékosságnak minősül.

Ezért a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség a vádlottat maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntettével vádolja, amelyet figyelemmel korábbi elítéléseire is, erőszakos és többszörös visszaesőként követett el.

A vádemeléskor is jogerős szabadságvesztés büntetését töltő vádlott bűnösségének kérdésében a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/51111/pics/lead_800x600.jpg
börtön,bűnügy,rendőrség,Szeged
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?