Blogolj!

Pótkerékben és a bőröndben rejtőzött a csempészett cigi

Háromszázharminc doboz adózatlan cigarettát találtak egy személyautóban és egy buszban, Röszkén a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei.

A fináncok egy macedón autót ellenőriztek a határállomáson. A járművet vezető férfi és utasai elmondták, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal. A pénzügyőrök a nyilatkozatokat ugyan elfogadták, azonban „jó szimattal” mégis a csomagokkal felpakolt jármű tüzetes átvizsgálása mellett döntöttek. A pótkerék ellenőrzésekor feltűnt, hogy kopogtatásra szokatlan, tompa hangot ad. A rejtekhelyről összesen 220 doboz különböző márkájú adózatlan cigarettát pakoltak ki a pénzügyőrök.

Rövid idő elteltével, egy Macedóniából Ausztriába tartó autóbuszon utazó nő poggyászát ellenőrizték a vámosok, és a nagyméretű bőrödből, a ruhák alól, 110 doboz  adózatlan cigaretta került elő.

A NAV munkatársai a több százezer forint értékű cigarettát lefoglalták és a két ügyben költségvetési csalás miatt tett feljelentés mellett megközelítőleg nyolcszázezer forint bírságot szabtak ki.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/51000/pics/lead_800x600.jpg
Csempészet,dohány,Röszke
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?