Blogolj!

Tűz buktatta le Földeákon a narkókertészeket

Kábítószer-kereskedelem miatt vádemelést javasolnak a Makói Rendőrkapitányság nyomozói egy hódmezővásárhelyi férfival és társával szemben.

A nyomozók 2017. május 5-én tartottak házkutatást egy földeáki ingatlanban. Ekkor egy kannabisz növények termesztésre alkalmas helyiségben számtalan, ahhoz használatos eszközt találtak. A rendőrök emellett cserepekben 25 kannabisz palántát, tucatnyi növényi gyökérzetet, valamint szárított és vágott növényi részeket foglaltak le.

A 65 éves férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy az elmúlt években, valamivel több, mint 6 kilogramm kannabiszt termesztett, csomagolt és értékesített Ausztriában. A növények gondozásában egy 50 éves helybeli férfi is segítette.

Érdekes, hogyan derült fény az illegális kertészkedésre. A ház villanyóraszekrénye kigyulladt, melynek oltását egy szolgálaton kívüli rendőr kezdte meg, aki önkéntes tűzoltóként tevékenykedett aznap. Az ültetvényt oltás közben találta meg, majd azonnal értesítette a rendőrkapitányság ügyeletét.

A bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 65 és 50 éves férfiakat előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és az iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/50801/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,drog,kábítószer,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?