Blogolj!

Milliókat vett le a bankszámlájáról eltűnése előtt VV Fanni

A Blikk információi szerint, VV Fanni milliókat vett ki a bankból az eltűnése előtti napokon, a feltételezett gyilkosa pedig ezt akarhatta megszerezni a lány lakásából.

A rendőrség feltételezése szerint az előzetesben ülő gyanúsított, B. László a lány pénzét akarta megszerezni, amit sportfogadásra költött volnaA nyomozók már megtalálták azokat az SMS-eket is, amelyekben a férfit megfenyegették a hitelezői. Az értesülések szerint B. László különböző személyeknek több tízmillió forintos összeggel tartozik. 

A Blikk azon információit, miszerint a férfi azt tervezte, hogy a pénzt újabb szerencsejátékra költi, hogy még többszörözze az összeget, Fanni családjának az ügyvédje, dr. Lichy József is megerősítette.

Feltételezésem szerint, aki eltüntette Fannit, valójában a pénzét akarta, csak elvinni már nem tudta a lakásból, mert a dolgok nem úgy alakultak, ahogy eltervezte. A gyanúsított pánikba esett, és akkor már csak a menekülés hajtotta.

- mondta az ügyvéd. 

Katalin, Fanni édesanyja megerősítette, hogy lányának eltűnésekor rengeteg készpénze volt:

Fannikám mondta, hogy több millió forintot kivett a bankból, azt azonban nem árulta el, hogy miért tette ezt. A lányom nagyon jószívű és naiv volt, így könnyen el tudom képzelni, hogy nem magára akarta költeni a megtakarítását, hanem kölcsönadni valakinek

Fanni eltűnése után a rendőrség érintetlenül megtalálta a bankjegyeket a lány lakásában. Az egyelőre még nem tisztázott, hogy miért vett ki ennyi pénzt. 

(Borító: blikk.hu)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/50681/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Gyilkosság,VV Fanni
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Kapcsolódó blogbejegyzések

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?