Blogolj!

Ököllel ütötte, fejbe rúgta barátnője zaklatóját egy szegedi férfi


Úgy megverte a barátnőjét inzultáló férfit egy szegedi fiatal, hogy az súlyosan megsérült. Ellene életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás.

A gyanú szerint a sértett 2017. február 26-án éjszaka egy szegedi diszkóban szeretett volna megismerkedni egy lánnyal, aki a párjával szórakozott. A vonzalom nem volt kölcsönös, a fiatalt elutasította a kiszemeltje. A férfi nem tudta elfogadni ezt a kudarcot, és azon az éjszakán tovább próbálkozott, sikertelenül.  Miután a lány és párja hazaindultak, követte őket, és obszcén kifejezéssel sértegette a nőt.

A 20 éves M. Alexandra erre válaszul a hajánál fogva megrángatta a férfit, és meg is akarta rugdosni. Ezután párja, a 24 éves O. Dániel először egy közelben parkoló autónak lökte, majd ököllel, többször meg is ütötte az inzultáló személyt. A férfi az ütésektől magatehetetlenül, összegörnyedve az úttestre borult, ahol a gyanúsított nekifutásból kétszer még fejbe rúgta.

A sértett a bántalmazást követően súlyosan megsérült. A párt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók a rendőrök előállították és kihallgatták, amikor is beismerő vallomást tettek.
A férfival szemben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése, a nővel szemben garázdaság miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/50650/pics/lead_800x600.jpg
bíróság,bűnügy,Erőszak,rendőrség,Szeged,Ügyészség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?