Blogolj!

Kábítószer szegedi hűtőben és befőttes üvegben

Csaknem egy kilogramm marihuánát találtak a Csongrád megyei rendőrök egy szegedi férfi lakásán, akit őrizetbe vettek. A kereskedő egyik vásárlóját is felelősségre vonták a nyomozók.

A Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Alosztályának járőrei március 21-én 21 óra 15 perckor igazoltattak két férfit Szegeden. Az intézkedés során egyikük kabátzsebéből kábítószergyanús növényi törmelék került elő. A 32 éves férfinél tartott házkutatás során is marihuánagyanús növényi törmeléket foglaltak le a nyomozók. Az adatgyűjtés során megállapították, hogy a gyanúsított a kábítószert a szintén igazoltatott 40 éves társától, U. Józseftől vásárolta.

U. Józsefnél a főkapitányság rendőrei házkutatást tartottak. Ennek során közel egy kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket találtak befőttes üvegekben, valamint nejlontasakba csomagolva a hűtőben. Emellett a nyomozók a mérlegeléséhez használatos tárgyakat, továbbá kis mennyiségben szintén kábítószergyanús fehér port is lefoglaltak.

A szegedi rendőrök a férfiakat előállították és gyanúsítottként kihallgatták. D. Gábor ellen kábítószer birtoklása, U. József ellen - akit a rendőrség őrizetbe vett - kábítószer-kereskedelem miatt indult eljárás.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/50215/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,drog,kábítószer,rendőrség,Szeged
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?