Blogolj!

Meglepő vallomást tett a VV Fanni-ügy gyanúsítottja

Kiderült, mivel védekezik a VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított B. László - számolt be róla a Blikk

Az óriási port kavaró ügyben mindeddig csak a rendőrség álláspontját lehetett tudni, most azonban az előzetesben ülő férfi egykori ügyvédje, - aki egyben a nagybátyja is - elmondta, hogyan látta volt ügyfele, (aki feloldotta őt a titoktartási kötelezettség alól) a gyilkosság napjának eseményeit. B. László vallomása alapján november 20-án, az eltűnése, valamint feltehetően egyeben halála napján azért kereste fel az egykori villalakót, hogy bevegye őt a cégébe.

Azért ment a lakására, mert alkalmazni akarta Fannit. A lány munkanélküli volt, és Laci fel tudott volna venni utána állami támogatást 

– nyilatkozta Brodmann Péter, aki szerint ez arra is bizonyíték, hogy egykori védencének élve többet ért a lány, mint holtan.

Az ügyvéd azt is elárulta, Lászlónak a Fannival közös ismerősük mondta meg, hova vigye a kábult lányt.

Amikor László megérkezett, a lány alélt volt, ő pedig feltételezte, hogy valamilyen szer hatása alatt állhatott. Azt mondta neki egy közös ismerősük, hogy vigye a lányt egy megadott helyszínre egy megadott időpontra. Ekkor követte el a legnagyobb hibát, hogy nem a mentőket vagy a rendőröket hívta. Jóhiszeműen­ úgy gondolta, a lány sem akarná, hogy kórházba vigyék, mert akkor bajba kerülhetne ő is és az is, aki a szert Fanninak adta

– magyarázta az ügyvéd. Tehát egykori védence csak nem akarta, hogy bajba kerüljön a lány, ha kórházba viszi

Majd az ügyvéd még ennél is tovább ment, és azt mondta:

László egyszerűen rosszkor volt rossz helyen, és hagyta, hogy megvezessék.

Természetesen Fanni családjának az ügyvédje, Lichy József ezt nem így gondolja, mint mondta

Ez egy életszerűtlen zagyvaság. Kapásból több ponton is lehet cáfolni az elhangzottakat, hiszen hogy jut be valaki egy másik ember lakásába, miért nem riasztja a mentőket, ha látja, hogy az illető rosszul van, és főleg, miért vállal olyan kockázatot, hogy odaadja ismeretleneknek? Nagyon szeretnénk tudni, hogyan ölték meg Fannit.

Az ügyhöz az is hozzá tartozik, hogy Brodmann Pétert, mint ügyvédet kizárták az ügyből, helyette ugyanis tanúként fogja meghallgatni a rendőrség egy, a gyanúsított autójában talált kötél miatt, és DNS-mintát is kell adnia. 

(Borító: zoom.hu)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/49789/pics/lead_800x600.jpg
bíróság,bűnügy,Gyilkosság,VV Fanni
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?