Blogolj!

Bútorlapok közé dugta a gyógyszert a szerb csempész

Közel 250 ezer darab, mintegy 2,5 millió forint értékű gyógyszert találtak a pénzügyőrök egy szerb autóban a röszkei határállomáson. A gyógyszert lefoglalták és eljárást indítottak a csempész ellen.

A NAV munkatársai egy szerb autót ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető férfi úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban a rakodóteret kinyitva azt látták, hogy a járművet bútorokkal pakolták meg, ezért az autót röntgenvizsgálatra irányították. A röntgenképek elemzésekor látszott, hogy a bútorlapok közé valamit elrejtettek. A tételes ellenőrzéskor az asztallapok lecsavarozását követően megközelítőleg 250 ezer – „Tamol-XX 200 mg.” és „Top Dol 100 mg.” feliratú – tablettát pakoltak ki a pénzügyőrök. Az eltérő mintázatú gyógyszerek dobozain azonos sorozatszám és lejárati idő szerepelt.

A több mint 2,5 millió forint értékű, Magyarországon nem engedélyezett gyógyszerszállítmányt lefoglalták, míg a sofőrt a NAV munkatársai feljelentéssel átadták a rendőrségnek.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/49580/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Csempészet,Határ,NAV,Röszke
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?