Blogolj!

Hogyan védekezzünk piaci tolvajok ellen?

Két pénztárcát is lopott a kisteleki kirakodóvásárban egy kaposvári nő. A rendőrök a gyanúsítottat elfogták, majd őrizetbe vették.

A gyanú szerint a 38 éves nő március 4-én 9 óra körül két vásárlótól is ellopta a pénztárcáját. Az első esetben, miután kivette a készpénzt a sértett táskájából, az üres tárcától úgy szabadult meg, hogy az egyik árus termékei közé rejtette. A másik sértett észrevette a tolvaj cselekedetét, üldözte is a már menekülőt, akit végül a vásár területén szolgálatot ellátó polgárőrökkel és rendőrökkel közösen elfogtak. Az eltulajdonított készpénz még a helyszínen mindkét tulajdonoshoz visszakerült.

A feltételezett elkövetővel szemben lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon. A nyomozók őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a lakosság figyelmét, hogy bevásárlások alkalmával ne hagyják pénztárcájukat a kosár tetején! A piaci forgatagban is ügyeljenek az értékeik biztonságára! Mindig jól zárható helyen – táska, kabát belsejében elzárva – tárolják azokat. Jobb idő esetén a kerékpárok újból előkerülnek. Azok kosarában, kormányán tartott táska, szatyor is vonzó célpont lehet az alkalmi tolvajoknak. Ügyeljenek a kétkerekű biztonságos tárolására is!

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/49515/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Lopás,rablás,rendőrség
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?