Blogolj!

Csavarkulccsal támadt a szegedi áruházi rabló

Gyanúsítottként hallgattak a Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói egy helybeli férfit, aki a hétvégén egy szegedi üzletből ruhaneműket rabolt.

A megalapozott gyanú szerint a 24 éves férfi március 4-én 18 óra 30 perckor ment be a ruhaüzletbe, ahonnan ingeket, nadrágot és egy kabátot akart lopni úgy, hogy azokat a táskájába és a ruhája alá rejtette. A bolt biztonsági személyzete ezt észrevette, és felszólította a gyanúsan viselkedő fiatalt, hogy pakolja ki a táskáját. Válaszul a férfi egyikőjüket fellökve kimenekült az üzletből. A biztonsági szolgálat munkatársai a bevásárlóközpont folyosóján azonban feltartóztatták. A férfi még ekkor is igyekezett ellenállni, és egy csavarkulccsal rátámadt az egyik biztonsági őrre, aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök a feltételezett elkövetőt elfogták, előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a férfit őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/49520/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Lopás,rablás,rendőrség,Szeged
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?