Blogolj!

Torokelvágással fenyegetőztek a vonaton rablók

A feljelentéstől számított 24 órán belül elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik kiraboltak egy utast a Budapestről Szegedre tartó vonaton.

A gyanúsítottak február 28-án 13 óra körül, Nagykőrös és Kecskemét között, a személyszállító szerelvény egyik kabinjában azzal fenyegették meg a sértettet, hogy „elvágják a torkát”, ha nem ad nekik pénzt. Az utas eleget tett az elkövetők követelésének, akik ezután Kecskeméten leszálltak a vonatról.

A Csongrád megyei nyomozók, együttműködve a Bács-Kiskun, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség rendőreivel a feljelentéstől számított 24 órán belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével két nagykőrösi férfi gyanúsítható megalapozottan. Őket március 1-jén 16 óra körül Kecskeméten igazoltatták és el is fogták. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a két 19 éves férfit. Ellenük rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A rendőrök a férfiakat őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra.

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/49344/pics/lead_800x600.png
bűnügy,rablás,rendőrség,vonat
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?