Blogolj!

Cukorkáknak hazudta a narkót a csempész

Több mint öt kilogramm kábítószer előállítására alkalmas efedrin tartalmú prekurzort találtak egy menetrend szerint közlekedő autóbuszban pénzügyőrök és a rendőrök a röszkei határátkelőn.

A NAV munkatársai a rendőrséggel közösen egy Szófia és Berlin között közlekedő, bolgár autóbuszt ellenőriztek Röszkén. A jármű sofőrje és a 13 utas úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visznek magukkal, azonban a fináncok a csomagok tételes ellenőrzése mellett döntöttek.

Valamennyi utas leszállt a buszról és saját poggyászával a vizsgálócsarnokba ment. Az egyik férfi bőröndjében a pénzügyőrök egy fatáblát találtak, amely alól, egy táskába csomagolva, többféle, felirat nélküli fehér tabletta került elő. Az ellenőrzésen kiderült, hogy az utazótáskában talált chipses dobozba is ugyanolyan fehér tablettákat rejtettek. A férfi a pénzügyőrök kérdésére zavartan úgy válaszolt, hogy ezek csak cukorkák. A csomagban lapult egy cigarettadoboz is, amelyből kábítószerezéshez való eszközt pakoltak ki a pénzügyőrök.

Az előzetes szakértői vélemény szerint a több mint öt kilogramm tabletta, kábítószer előállítására alkalmas, efedrin tartalmú prekurzor. A pénzügyőrök a kábítószergyanús anyagot, valamint a férfit feljelentéssel átadták a rendőrségnek. 

(rual)

https://birosagiugyek.blogstar.hu/./pages/birosagiugyek/contents/blog/49086/pics/lead_800x600.jpg
bűnügy,Csempészet,drog,kábítószer,NAV,pénzügyőr,rendőrség,Röszke
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?